Hovedentrepriser

Vi har mange års erfaring som hovedentreprenør. Her er det vores opgave at sikre koordineringen mellem de forskellige involverede håndværksfag så som installatører, elektrikere, malere, VVS-folk, murere osv. Vi sikrer kommunikation, koordination og overgang mellem de forskellige håndværkere, så byggeriet skrider fremad efter planen. Som kunde har du kun har brug for at henvende dig et sted med spørgsmål.

Et samlet overblik

Vi har igennem mange år skabt et netværk af gode samarbejdspartnere inden for alle håndværksfag. Som hovedentreprenør har vi overblikket og er tovholder og bindeled mellem de forskellige leverandører. Gennem vores netværk kan vi kan fremskaffe gode tilbud fra de andre aktører og koordinere opgaven, så den bliver løst på bedst mulige vis. Du kan også selv indhente tilbud, eller komme med ønsker, såfremt du har specifikke leverandører, du gerne vil, vi skal gøre brug af.

Vi skal sikre mindst mulig spildtid og forsinkelse, at opgaven løses med høj kvalitet for øje, og at rette mand er på rette sted, så du kan stå med nøglen til det færdige byggeri til tiden og efter aftale

Eksempler på vores hovedentrepriser

Hjerm Kirke

Hovedentrepriser kan være store og små - nogen har bare brug for vi tager hele opgaven. Her var det Hjerm Kirke, der havde brug for en bygning til graveren til opbevaring af materiel.

Boligbyggeri

Større boligbyggerier, hvor der skal koordineres mellem mange fagområder. Det kan være tale om både nybyggeri og renoveringsopgaver.

Hold musen hen over billederne...

Tryk på billederne...

… og få et indblik i, hvilke opgaver vi blandt andet har løst.

Dit drømmehus

Parcelhusbyggeri - når der skal drømmes stort, kan vi hjælpe dig på vej. Byg nyt eller renover - vi har både faglighed og kreativitet, der kan hjælpe dig i mål.

Se hvad vi ellers kan hjælpe med