Traditionelt tømrerarbejde

Hos Tømrerfirmaet Henning Pedersen A/S er ingen opgave for stor – ej heller for lille. Når det gælder det traditionelle tømrerarbejde som udskiftning af sternbrædder, udhæng, gavlbeklædning, vinduer, døre og lignende, er fagligheden i top. Vi står altid klar til en snak om mulighederne.

Gedigent håndværk

Gedigent håndværk er ét nøgleord hos os – og det ligger os på sinde, at kunden er tilfreds med kvaliteten af det håndværk, der leveres. Effektivitet er et andet vigtigt nøgleord i Tømrerfirmaet Henning Pedersen A/S, og det er til enhver tid en ambition, at skabe god værdi for kunden. Derfor gør vi meget ud af at leve op til aftaler og deadlines.

Eksempler på vores tømrerarbejde

Ny terrasse

Stor eller lille. En flot terrasse gør meget for det samlede indtryk. Vi kan skabe helt unikke løsninger til dig. Vi kommer og tager mål og designer helt efter dine ønsker. Der skal vælges træsorter, der egner sig til udemiljøet, og som kan holde i mange år, og det er noget af det, vi ved noget op. Er du gang med at bygge hus, så få terrassen planlagt, så den er klar, når huset står færdigt.

Robust trappe

En smuk og veludført trappeløsning i fantastiske træsorter, er en af de specialopgaver vores snedkere kan løse. Tag fat i os, og beskriv dine ønsker, så fremstiller vi en trappeløsning, der passer helt specielt til dit behov.

Hold musen hen over billederne...

Tryk på billederne...

… og få et indblik i, hvilke opgaver vi blandt andet har løst.

Det grundlæggende i nybyg

Det gælder om at lave forarbejdet i en kvalitet, så der kan bygges videre på det. Det er her den gode tømrer kan vise sit værd og gøre en forskel for den færdige byggekvalitet.

Se hvad vi ellers kan hjælpe med