Snedkerarbejde

Fyldningsdøre, gelændere til gamle trapper, paneler eller smukt udskårne detaljer på et udhæng er opgaver, vi mestrer hos Tømrerfirmaet Henning Pedersen A/S. Det er her, vi for alvor adskiller os fra vores konkurrenter. Det siges ofte, at skønheden ligger i detaljen. Det samme gælder for oplevelsen af det gode håndværk.

Med sans for detaljen

Vores eget snedkeri gør det muligt for os at levere unikke løsninger af høj kvalitet i selv meget gamle huse, hvor håndværket ofte er af en helt anden type, end det er tilfældet i moderne byggeri. Det sikrer kunden en periodetypisk løsning, som matcher det pågældende byggeri på bedste vis.

Eksempler på vores snedkerarbejde

Unik reol

I gamle huse er det ikke altid en standardløsning passer ind. Vi har specialiseret os i unikke løsninger til bla. ældre patriciavillaer - her drejer det sig om reoler, radiatorskjulere, døre og gulve og meget mere, der passer ind og giver et tidstypisk udtryk. Vi kommer og tager mål og designer helt efter dine ønsker.

Robust trappe

En smuk og veludført trappeløsning i fantastiske træsorter, er en af de specialopgaver vores snedkere kan løse. Tag fat i os, og beskriv dine ønsker, så fremstiller vi en trappeløsning, der passer helt specielt til dit behov.

Hold musen hen over billederne...

Tryk på billederne...

… og få et indblik i hvilke opgaver vi blandt andet har løst.

Solidt plankebord

Drømmer du om din helt egen løsning – f.eks. et flot plankebord, der har præcist den størrelse, der passer ind hos dig og matcher det øvrige interiør, kan vi hjælpe med det. Vores snedkere forstår at udvælge de rigtige træsorter og behandle overflader, så du får skabt et udtryk, der ikke findes mage til andre steder.

Se hvad vi ellers kan hjælpe med