Nybyg

Vi udfører alle former for nybyg – både til private og til erhverv. Vi samarbejder med dygtige arkitekter og tager både private huse og større erhvervsprojekter ind. Vi kan hjælpe med byggetilladelse og kontakt til relevante myndigheder samt have en koordinerede funktion i hele byggeriet.

Skab noget nyt

Det er altid lækkert at skabe noget helt nyt fra bunden – det er vi meget enige i hos Tømrerfirmaet Henning Pedersen A/S – og vi hjælper gerne. Vi guider dig gennem alle byggeriets faser og skaber tryghed omkring processerne. Hvis I går i overvejelser om et nybyggeri – enten i form af en privatbolig eller et erhvervsbyggeri – ja så står vi klar til at hjælpe jer. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om mulighederne…

Eksempler på vores nybygningsprojekter

Eksempler på vores nybygnings-projekter

Nyt hus

Flot arkitektur og gennemført byggekvalitet, så kan man næsten ikke ønske mere. Vi ved, hvilke materialer, der giver mening og kan opfylde dine ønsker til specialløsninger. Stilen bestemmer du.

Erhvervsbyggeri

Vi påtager os også gerne erhvervsbyggerier af forskellig karakter - det kan være nyt hovedsæde, eller som her en børnehave. I stiller opgaven, vi kommer med løsningen.

Hold musen hen over billederne...

Tryk på billederne...

… og få et indblik i, hvilke opgaver vi blandt andet har løst.

Gode samarbejdspartnere

Vi har et rigtig godt samarbejde med lokale arkitekter og andre håndværkere. Her er vi i fællesskab i gang med en ny købmand, tankstation og pizzaria i Hjerm.

Se hvad vi ellers kan hjælpe med