Om os

Tømrerfirmaet Henning Pedersen A/S er en af Struers ældre håndværkerfirmaer. Virksomheden blev grundlagt af tømrermester Henning Pedersen for mere end 40 år siden, og i 2016 købte Rene Præstholm virksomheden af sin læremester efter flere års ansættelse. Virksomheden er både en traditionel tømrervirksomhed og en snedkervirksomhed med egenproduktion af specialløsninger til kvalitetsbevidste kunder.

Vi bygger på gode værdier

Kvalitet har altid været et nøgleord i Tømrerfirmaet Henning Pedersen A/S. Kredsen af trofaste kunder er spredt over det meste af landet – og især i København har virksomheden mange trofaste kunder, som gerne lader håndværkerne køre tværs gennem landet for at løse forskellige opgaver indenfor tømrer- og snedkerfaget.

Håndværk med hjertet

Der er i dag tolv ansatte i Tømrervirksomheden Henning Pedersen A/S – og ambitionen om at levere kvalitet på et højt niveau stiller store krav til svendene i virksomheden. Alt fra smukt udførte, indbyggede bog- og vinreoler over inventarløsninger i køkkener til egenproduktion af unikke træpaneler er blandt virksomhedens specialer. Og det stopper ikke her. Ofte gælder det reparation af gamle døre og vinduer i fredede bygninger. Opgaver som stiller store krav til håndværkernes tilgang og faglighed.