Referencer

Gennem årene har Henning Pedersens Tømrerfirma udført mange forskellige håndværkeropgaver både ude og inde. Hver gang har kvaliteten spillet en afgørende rolle i projekterne. Herunder bringer vi nogle få smagsprøver på en række af de opgaver, vi har været involveret i. Hvis du ønsker en mere detaljeret snak om, hvad vi kan tilbyde, er du meget velkommen til at kontakte os for en snak om de utallige muligheder, vi tilbyder.

Akustikpaneler i bilhus

Hos Struers Friske Bilhus har Henning Pedersens Tømrerfirma monteret elegante akustikpaneler i Suzuki-udstillingen. Panelerne har to primære formål – nemlig at dæmpe støj og skabe et elegant udtryk, som medvirker til at sikre en hyggelig stemning i salgslokalerne.

Ombygning af Soundhub

Hos Sound Hub Denmark har Henning Pedersens Tømrerfirma gennemrenoveret de tidligere Bang & Olufsen-faciliteter, så de i dag fremstår som et topmoderne udviklingscenter for virksomheder, der arbejder med lyd. Som en bærende del af indretningen er der blevet monteret træliste-paneler i lyst træ. Panelerne sikrer et enkelt og tidløst skandinavisk udtryk, og bidrager til at skabe en god akustik i de nyrenoverede lokaler.

Lækker låge i egetræ

For en kvalitetsbevidst kunde har vi skabt denne elegante egetræslåge, som er udført i snedkerkvalitet. Lågen skulle indgå i en ganske specielt sammenhæng, og kravene til kvaliteten var høje. Lågen tåler sammenligning med møbelhåndværk – og gør en forskel i den indretning, den indgår i.

Flere referencer

Reference

Her har vi bygget en lækker træterrasse for en kunde i hårdt træ. Løsningen er udført i en høj kvalitet med fokus på detaljerne. Træet er vejrbestandigt og kan holde mange år frem i tiden.

Reference

Når det gælder døre og indgangspartier i høj kvalitet, som skal matche en given byggestil og en given kvalitet, er vi også klar til at løse opgaven. Her et eksempel på en ny hoveddør til en ældre bygning.

Reference

Vi hjælper gerne med både beregning og udførelse, når der skal tages mål og laves beregninger på nye trapper mellem forskellige etager i huse og ejendomme. Vi bygger selv trappen i en høj kvalitet af træ udvalgt af kunden selv.

Reference

Har har vi bygget et nyt lækkert spisebord for en kunde, som ønskede sig en helt speciel løsning til sit nye hus.

Hold musen hen over billederne...

Tryk på billederne...

… og se flere af vores referencer

Reference

I BusinessPark Struer har Henning Pedersens Tømrerfirma renoveret mødelokalerne med nye lofter, vægge og gulve. Ombygningen har løftet faciliteterne til et meget højt niveau.

Reference

Hos Henning Pedersens Tømrerfirma tilbyder vi også udførelse af borde og enkle møbler i en meget høj kvalitet. Opgaverne udføres af vores dygtige snedkere, i gode materialer, som kunden selv er med til at udvælge.

Reference

I mange gamle smukke huse, kræves helt særlige løsninger. Her en specialdesignet reolløsning helt efter kundens ønske i farve og træsort og ruminddeling.