Renoveringsopgaver

Renoverings-opgaver

Når det gælder renoveringsopgaver står Tømrerfirmaet Henning Pedersen klar til at gøre en forskel. Vi tilbyder fx udskiftning af tagbeklædning, udhæng og gavlbeklædning, ligesom vi desuden gerne står til rådighed for indendørs renoveringsopgaver som fx udskiftning af loftsbeklædning og andre forefaldende renoveringsopgaver.

Lige efter dit ønske

Vi kan præsentere en bred palette af løsninger og materialer – i sidste ende er det kunden der afgør, hvordan den endelige løsning skal være. Men vi hjælper gerne med at bringe mulighederne i spil – og rådgive om kvalitetsforskelle samt fordele og ulemper ved de ofte meget forskellige løsninger. 

Eksempler på vores renoveringsopgaver

Eksempler på vores renoverings-opgaver

Bindingsværk

Udskiftning af bindingsværk på den smukke, gamle Pavillion i Holstebro lystanlæg. En spændende opgave, der ikke kommer mange af.

Når gammelt bliver nyt

Da Bang & Olufsens udviklingsafdeling blev omdannet til det nye Sound Hub Denmark, var vi med på den spændende renoveringsopgave. I dag er fabriksbygningen omdannet til smukke moderne lokaler men med respekt for det oprindelige look.

Hold musen hen over billederne...

Tryk på billederne...

… og få et indblik i, hvilke opgaver, vi blandt andet har løst.

Det første indtryk

Indgangen til huset eller ejendommen skal passe til det øvrige byggeri, for det er her du får et førstehåndsindtryk. . Her har vi med skyldig hensyntagen til den samlede ejendom nænsomt renoveret dør og indgangsparti.

Se hvad vi ellers kan hjælpe med